Mys

Nu kollar vi på Beck på 4an med godis och julmust. Jättegott. Sen tänkte vi ta ett mysigt bad och tända ljus om vi inte är för trötta efter filmen. Det skulle behövas känner jag, har så ont i kroppen efter att ha burit hö idag.


Tomtegröt

Nu sitter jag och min pojkvän framför tv'n och äter risgrynsgröt (tomtegröt) och kollar på Ensam mamma söker. Har fått ont i knät, vet inte vad jag har gjort men kan inte ens röra på benet utan att det gör ont i knät. Ajaj.

Julmust



Nu ska vi straxt cykla iväg till affären för att köpa julmust :) Sen blir det gotta sig framför tv'n med julmust och godiset som blev över från igår. Någon som vet om det är något bra på tv ikväll?

31 oktober 2010

Idag har jag och min pojkvän följt med hans moster och hennes sambo till Ödeshög för att hämta hö-balar. Sedan åkte vi till deras stall och då var det dags att bära upp hö-balarna på logen eller vad det heter. Det var väldigt tungt och försökte ta två st åt gången men efter ett tag orkade jag bara ta en. Tog inte med mig kameran men min älskling tog lite bilder med hans mobil. Så inte världens bästa kvalité kanske, men bättre än inget alls :)






HAHAHA bjuder på denna (:


Ni har väl inte glömt att ställa tillbaka klockan 1 timme? :)

Dags för..



FRUKOST! Sen tänkte jag göra mig iordning o sen får vi se vad dagen bjuder på.

Häxvrål



Sitter och smaskar på massa gott godis. Funderar start på att sova snart, ska hjälpa Johanna (min pojkväns moster) att bära hö imorgon bitti. Ska försöka bli bättre på att uppdatera också :)

Förlåt för extremt dålig uppdatering



Funderar på att beställa dessa leggings.  Får se när pengarna kommer, måste ju inskaffa mig massor av annat också.

RSS 2.0