Home

smoke

Hemma från skolan idag. det var en hemsk natt inatt! Det kändes som att jag  hade rök i halsen p lungorna :( jag hade svårt att andas vilket gjorde det väldigt svårt att sova. Jag röker inte så vet inte vad det kan bero på. Nu kom älskling hem nyss med lite gott som vi ska göra iordning o sen ska vi få i oss lite att äta :) Hoppas det blir skola imorgon för jag är verkligen pepp på att plugga o få bra betyg ;)
Bye for now

Städning och möblering

Har städat och möblerat om hela morgonen, är nästan klart. Vi ska bara till ica och köpa några lådor. :)
har inte tid att skriva mer, har fullt upp. Bilder kommer kanske senare. Byye

Internet

Nu har älskling fixat internet åt oss så nu blir det nog fler uppdateringar :) wiie, tummen upp för det. Nu ska vi göra iordning lite mat :) Byye

School

Nu har skolan dragit igång, schemat är väl lite sisodär men har upptäckt att jag inte vill ha en del kurser så ska byta bort b.la dansen mot något annat eftersom jag tänkt börja på dans på fritiden istället och känner inte för att ha det både i skolan och efter. Har över en timmes rast nu tills nästa lektion börjar. Lite seegt.


On our way..

.. till älskling far :] där vi ska bo ett tag framöver tills vi känner oss redo för en lägenhet, både ekonomiskt och mentalt. Tyvär har han inte internet men han har lovat att följa med oss och kolla på ett sån där mobilt bredband som är som ett kontantkort, man laddar på när man vill ha internet typ. Det är ju bättre än ingenting - hoppas inte det kommer sega bara. Kommer inte kunna blogga mer ikväll men ska se om jag kan försöka skriva ett inlägg i skolan imorgon annars lovar jag ett på onsdag i skolan :]
Ha det bäst, här kommer en bild på mig i min nya hårfärg :



Kan även passa på o slänga in en Dagens outfit i detta inlägg :



Hittade en bild på min pappa så slänger in den också :]


Saknar dig till tusen ♥ kommer och hälsar på snart :]

Färgat..

..håret idag :D Mellanbrun köpte jag igår märke Mood :] Billigaste färgen vi hittade o sen tar den bra på mitt hår :] Blev jättenöjd. Bilder kommer senare, kan passa på att ta några bilder när jag och älskling ska till affären sen.


Sista dagen..

.. på sommarlovet idag . Vad ska man göra då ? Fixa lite, färga håret o sånt o även städa!! Senare ikväll ska vi dra till älsklings pappa där vi ska bo tills vi hittar egen lägenhet :] Men först måste vi städa iordning crisses rum hos hans mamma, det ser förjävligt ut haha! Blir nog att ta det ganska lugnt ändå o fixa iordning det viktigaste inför morgondagen och sen lägga sig tidigt.





Chippen ♥ (älsklings o hans familjs söta underbara knasiga katt)

Weey ;D

Yees ! Jag klarade det, sov inte till 12 - 1 idag :] Hade ställt klockan på kvart - 20 över 8 tror jag o kom upp ungefär kvart i 9 :] Thats's good. Hoppas det går lika smidigt imorgon då skolan drar igång. Ska se till att lägga mig tidigt ikväll. Nu ska jag se till att få upp min sovande pojkvän ur sängen o få med han upp o äta frukost med mig [:


Åh vad jag älskar dig! Du är så söt när du sover :*

 



Bye for now


Kexchoklad

Jo, nu får man väll försöka vara duktig och gå och lägga sig tidigt för en gång skull. Skolan börjar ju som sagt på tisdag och vill inte sova halva dagen imorgon. :] Älskling kollar på Sagan om ringen - konungens återkomst [: så tänkte lägga mig i sängen bredvid honom och kolla på den en stund jag med o sen förhoppningsvis inte somna allt för sent.  (vet inte vrf jag valde den rubrik som jag gjorde - kanske för jag åt kexchoklad nyss o inte kommer på ngt bättre just nu ^^ aja)



Bild på mig - nästan ett år gammal =]
saknar mobilen (sony ericsson w890i) och mitt långa bruna hår!!!

Eftersom jag inte bloggat så mycket i sommar har jag bara haft ett par fåtal läsare om dagen och sedan igår då jag började blogga regelbundet igen så har läsarantalet ökat till över 80 st vilket jag tycker är superkul :] och på bara en dag så jag hoppas det forsätter så och idag så har jag nästan nått 100 läsare :]
Nej nu är jag tvungen att borsta tänderna, tvätta ansiktet o allt sånt sen bege mig mot sängen, är faktiskt rätt trött så kanske kan somna hyfsat tidigt :]
kramkram !

Postat och klart..

Nu har jag och älskling skickat iväg en liten överraskning till min kära familj :] Hoppas att de blir glada av det de kommer få av mig om ett par dagar. Inget märkvärdigt, berättar vad det är om ett par dagar när det kommit fram till dem.



Eller så kan ni ju gissa ? :]


Dancing with myself '



On the floor of Tokyo
Or down in London town to go, go
With the record selection
And the mirror's reflection
I'm dancing with myself

When there's no-one else in sight
In the crowded lonely night
Well I wait so long
For my love vibration
And I'm dancing with myself

Sjusovare

GAAH ! Skulle upp tidigt idag men somnade inte förrän halv 7 så jag sov till typ 12 - halv 1. Ska snart upp och duscha och sen fixa lite saker sen kanske ut och fota lite om det är fint väder [:



På tisdag börjar skolan. Längtar lite, men ser inte precis fram emot alla tidiga mornar [; Men ska bli kul att träffa alla och så, o nu får man ju välja mer själv så det blir nog bättre än förra året :]


No sleep

Kan inte sova !! GAAH !!  skolan börjar snart o jag sitter uppe till 4 på nätterna, inte bra. Ska iallafall försöka somna. Ska lägga mig bredvid älskling nu o hoppas på att jag inte väcker han. Får se när jag kommer upp imorgon, inte kl 14-15 iallafall hoppas jag. Har endel saker o göra imorgon. AAHH PANIK! Godnatt (:


I miss my brothers ♥


A touch of pink

Ny design på bloggen ! Vad tycks ?
Funderar ändå på att göra en ny header men denna får duga sålänge (:


Blecko

Jag och älskling sitter och väntar på att hans familj ska beställa pizza. Får se om det blir familjepizza, men hoppas inte det för jag är sugen på en blecko (champinjoner och räkor) med sallad :) Jag är inte så mycket för köttfärs och skinka som är på nästan alla pizzor.


Green Zone

Nu ska jag och älskling sätta oss i soffan och sätt igång en film. Green Zone blir det, hans pappa hade fått hem den häromdagen så igår var vi där och lånade den. Blir eventuellt ostbågar och cola till. muumms ;D


Ny header ?

När jag lade in den header som jag har nu så gjorde jag en annan som jag tänkte ha först men blev inte riktigt nöjd. Funderar på att ha den ett tag ändå men jag vet inte. Eller ska jag göra en helt ny ? Vad tycker ni ?


Här är den jag gjorde samtidigt som den jag har nu. Vad tycker ni ? Vilken ska jag ha ?

Funderar på att göra några nya men det blir inte idag



Älskling + Körkort



Älskling ligger i sängen och pluggar körkortsteori och så säger han allt som är intressant och viktigt till mig. Haha, säkert för att jag ska komma ihåg lite och hjälpa han. Jag som har jättelätt för skolan tycker körkortstoerin är supersvår! Själv har jag inte börjat med körkortet än , jag måste spara ihop pengar först. Körningen går jättebra för honom, så nu kämpar både han och jag med teorin och jag försöker hjälpa honom så mycket jag kan och så hoppas vi på att han klarar det där förbannade körkortet snart :) Så vi slipper åka buss och tåg överallt, haha (;

Avant s12

Denna digitalkamera fick jag när jag fyllde 18 (: (: (den 30e juli). Jag har knappt använt den, det har regnat o jag tycker mest om att ta bilder utomhus. Första gången jag testade kameran tyckte jag att bilderna såg konstiga ut på kameran, som tur var så blev de bättre när jag la in dom på datorn. Jag är nöjd, 12 megapixel :) Det räcker än så länge o sen när jag blir lite bättre på att fota o sånt så hade jag tänkt köpa mig en systemkamera men det dröjer nog och det gäller ju att ha pengar till det också.


Mamma ♥

Jag bor hos min pojkvän sen ca ett halvår tillbaka vilket gör att jag inte träffar min mamma så ofta. Jag vet inte exakt hur många mil det är men det tar ett par timmar att åka emellan. Så saknar henne jättemycket ♥

 
Min underbara mamma. Visst är hon vacker ?

Beautiful day with my baby ♥

Oj, vad länge sen jag skrev i bloggen. Men jag har inte känt att jag har kunnat sätta mig o lägga in bilder eller skriva något. Förhoppningsvis blir det bättre när skolan drar igång på tisdag. GAAAH!! bara några dagar kvar ju, värst vad sommarlovet gått fort nu på slutet. Ska ändå bli skönt att komma tillbaka till rutiner o jag läängtar lite efter att få plugga också, det känns så härligt när man blir klar med uppgifter man jobbat så hårt med!! :]

Här kommer lite bilder från min och älsklings dag, vi kände för att ta lite kort med min nya kamera! (som jag fick när jag fyllde den 30e juli)



 







That's it. Äntligen tagit lite bilder :] Har 12 megapixel-kamera men kör bara på 8 just nu ;) tycker det räcker gott o väl o sen får det plats med bilder på minneskortet [:

Häärligt!

Var ute på en joggingtur för en stund sen, såå härligt så. Älskling har ont i halsen så han cyklade med mig, han ville också jogga egentligen men får vänta tills han är bra i halsen. Har inte så mkt att blogga om känner jag men fick en kamera när jag fyllde år så får försöka ta lite bilder, imorgon kanske :)

RSS 2.0