I will always love you


Shoes

  Är med i Nelly.com 's Designa sko tävling. Är inte världsbäst på att designa skor har jag märkt men värt ett försök iallafall.



Mina designade sko på NELLY.COM 

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!



Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!



Oliwer

När jag och älskling hjälpte till hemma hos mig med veden så kom min yngsta lillebror Oliwer och ville hjälpa till. Så duktig så.. Här är lite bilder:









Bilder

Nu kommer lite bilder som vi tagit, har inte blivit jättemycket bilder för har ingen bra kamera men lite har vi lyckats få på kort (:


Mamma kom in med frukost på sängen till mig och älskling någon dag :) 

 
Vi har klippt gräset!


Studsmatta med småbrorsorna , dock bara Oliwer som kom med på bild



Vi har pantat alla flaskor som älskling sparat under soffan xD !!!


Besök av grannes kanin typ 7000miljoner gånger!! Men söt va han/hon (:


Mys med älskling :)


Fler bilder kommer en annan dag!

Crazy Frogs

Häromdagen när jag och älskling var ute och gick fick jag syn på en pytteliten groda som vi försöka ta kort på. Sedan när vi gått en liten bit fick jag syn på en till , sen fick älskling syn på en till, sen en till igen o.s.v. Det kryllade av små grodor på hela gatan!! Vi fick hoppa omkring och se oss omkring så vi inte trampade på någon liten groda.





Vet inte om det syns så bra, dom var jättesmå (:

Jordgubb och rabarberpaj



Mums! Mamma står och gör jordgubb och rabarberpaj. Ska bli supergott!

Bilder !!

Hejsan (:
Nu har min älskling skickar massor bilder ! Så nu laddar jag upp ett par st (:

midsoomar
Jag på midsommar - Blond ;)

sommar läs
Härlig sommarläsning i älsklingens stuga :) Brunett igen , haha.



älskling njuter av sol
Älskling njuter av fina sommarvädret :)




Jag (Kalmar med älskling 7/7 - 2010)


jag o älskling kalmar 7/7 2010

Jag och älskling (Kalmar 7/7 -  2010)



naglar ;O

Mina naglar :)


Det får räcka för idag.. Det har blivit som en bastu i rummet nu efter en timme vid datorn.. Gaaaah!
Förresten sover jag och älskling i tvättstugan, haha. Vi har gäster från Danmark och dom har tagit mitt rum :( men dom har en söt underbar liten bebis så dom får väl låna mitt rum då ;)

Godnatt alla!





Remember Me

Förlåt för dålig uppdatering men det har varit så fiint och varmt idag (som alla andra dagarna de senaste 1-2 veckorna om inte längre!!!).. Vi har badat i våran pool idag och jag har ritat av lite kort på mig när jag var liten och försökte mig på ett kort på mig, mamma och pappa från när jag var nästan nyfödd men det gick inte alls bra. Det har varit så varmt så var nog svårt att koncentrera sig.

Förlåt att inte bilderna från idag kommit in men vi hittar ingen USB-sladd till mobilen men ska göra ett nytt försök att försöka hitta den imorgon. Nu ska älskling och jag kolla på film: Remember Me. Hoppas den är bra!

Godnatt..

Showcase Nails

Tjena!
Idag åkte hela familjen in till stan (jag och älskling åkte buss för det saknades en plats i bilen).. Mamma och jag hade tid hos Showcase Nails kl 10 för att fixa naglarna så nu är vi hur tjusiga som helst ! (y) Bilder från dagen kommer upp senare när vi städat och badat lite..

Sony Ericsson w715

sony ericsson w715

Funderar på att köpa en Sony Ericsson w715 , men är inte säker. Jag måste ha en sony ericsson iaf, och jag tycker om walkman men alla säger att walkman inte är bra men det passar mig :) Och man ska ju gå efter vad man själv vill ha, eller hur ? Får se hur jag gör ..

11 juli 2010

Tjoho.
Idag skulle jag och älskling följt med min familj till Kalmar men vi var så trötta så vi stannade hemma. Vet inte vad vi ska göra idag, men säkert åka iväg och bada eller ngt :) kanske bära lite ved, om det går i värmen. Ikväll kommer min äldsta lillebror hem :D (han har varit hos sin pappa)..

Ny Design!

Sådär ja. Äntligen klar. Suttit ett tag och gjort en ny header samt ändrat lite färger och teckensnitt. Vad tycks? Jag gillar det iaf. Bytte från rosa till en härlig grön ton. Mmm I like it. Iallfall ett par dagar framöver, hihi.


KDJFAIaOJG

Hmm.. Känner ingen lust att blogga, hmm..
Jag gör ju hur mkt som helst om dagarna så det handlar inte om att jag inte har något att berätta om för det finns det fullt av. Känns bara som att livet går upp och ner och jag vet inte jag hänger inte med. Tror det blir bättre snart när jag vet var jag ska vara efter sommaren. Förhoppningsvis får jag stanna kvar i Tranås för jag trivs så bra där. Funderar på att göra om lite i bloggen, en ny header och kanske ändra lite färger.. Får se hur det blir. Har haft en mysig vecka med min älskling. Vi har varit duktiga och burit ved och städat altanen hos mamma. Sen tog vi en tripp till Kalmar i onsdags och jag fick hur mycket fina saker som helst av älskling. Älskar honom så otroligt mycket, han gör mig glad och lycklig. Känns verkligen som att jag har hittat den rätta nu. Får hoppas att det håller, men vi har klarat oss igenom en väldigt svår och jobbig period för oss båda. Det bevisar ju att vår kärlek är stark!

// Josefin

RSS 2.0