29 juni 2010

Helloj.
Känns inte lika kul att blogga nu när det är så fint väder. Då vill man bara vara ute!! Har varit i älsklingens stuga nu i några dagar och solat och badat och haft det härligt. Midsommar spenderade vi hemma hos älskling och hans familj och deras vänner. Det var roligt, god mat och sen min óch älsklingen 11månaders dag dagen efter (den 26e juni). Idag följde jag med älskling till tandläkaren och sedan var jag tvungen att dra en snabbis till banken. Sen packade vi badkläderna och åkte upp till deras stuga, solade och badade i ett par timmar. Sen åkte jag och älskling hem och jag sov någon timme för jag mådde SKIT, tror jag fått för mycket av den härliga solen och för lite vätska. Ska försöka tänka på det lite mer. Imorgon ska vi klippa gräset och på bio ; ECLIPSE :D :D Ska bli superkul, har väntat hur länge som helst på den filmen!

Peace!

It's not easy for us either

Stör mig på att en del tror att om man är smal så har man en perfekt kropp. Så är det inte, långt ifrån. Jag är underviktigt, har ett bmi på 15-16 och "normal" ska vara runt 20 eller något ? Jag har försökt gå upp i vikt jättelänge men det går inte. Jag tror att det är minst lika jobbigt att vara underviktig som att vara överviktig. Många tror att man blir glad av att vara smal men så är det inte, det är jättejobbigt. Kläderna passar inte, de är alltid något för stora och jag är 17 snart 18 år så jag vill ju inte köpa kläder från barnavdelningen längre. Jag önskar mer än något annat att jag kunde få lite former, altså rumpa och bröst. Det är jättefrustrerande. Vill bara ha det sagt så inte alla tror att bara för att man är smal så är man nöjd med sin kropp. Och jag är jättesvis på folk som har former för jag skulle också vilja ha det, och känna mig mer "kvinnlig". Jag försöker iaf komma ifrån att vara underviktig. Ska börja äta rätt och mer regelbundet , får hoppas att det hjälper. Om någon har några tips så är jag jätte tacksam. Önska mig lycka till.

20 juni 2010

Idag är min kära vän Jennifer här :) Vi har sjungit singstar typ hela dagen =)
Och nu sitter jag, älskling och Jennifer i min soffa och jag o jennifer har varsin dator i knät. Stackars älskling är utanför :/ <33 Men får pussa honom mycket så han blir glad :).

 
Jennifer - Min bästa vän :)





 
Min älskliing :) <3

Kelglad liten filur

Åh, kom precis på en sak som hände i onsdags när jag och två kompisar var ute och gick. Vi genade på en liten skogsväg för vi ville inte gå runt på asfalten för det skulle ta mycket längre tid. Sen bad Jennifer mig att ta hennes mobil och lägga den i min jackficka och då stannade vi. Sen kände jag något mot min vänstra fot och jag tänkte att det kanske var gräs eller något så jag flyttade på foten men sen kände jag samma sak igen men mycker mer och då kollade jag ner och såg att det låg en ORM på min fot. Jennifer såg det också och vi sprang iväg och skrek. Sen var jag helt skakis ett bra tag kan jag säga. Usch vad läskigt!!

 Tror det var en snok som kelade med min fot, dock inte en så här stor. Den var rätt liten och smal men det var ändå läskigt!!

Miley Cyrus - Can't Be Tamed



Första gången jag hörde den här låten hade jag ingen aning om vem som gjort den. Andra gången såg jag den på MTV och då såg jag att det var Miley Cyrus. Superbra tycker jag. Vad tycker ni ?

Haha, tomt huvud?


Idag sa min lillebror (Alex 8 år) att han slår vad om att jag kan göra 2 saker samtidigt. Javisst svarade jag då och så sa han peka på ditt huvud och jag gjorde som han sa. Sedan sa han att jag skulle säga "tomt". Hahah, han är så rolig ibland alltså. Och där stod jag och kände mig dum!

Neutrogena visibly clear

Jag kan verkligen rekommendera neutrogena visibly clear blackhead eliminating daily scrub. Den är superbra, jag anväder den nästan varje dag, på morgonen innan jag ska gå iväg någonstans och jag kan lova, man känner sig superfräsch.


19 juni 2010

Hej allihop.
Idag har det varit ganska fint väder, lite blåsigt bara. Älskling och jag vaknade runt 11, då gick vi upp och åt frukost sen duschade vi. Efter ett tag så gick vi ut och spelade Fia med knuff. Då ringde Jennifer och frågade om hon kunde komma idag men vi bestämde att hon ska komma imorgon istället. :D Läängtaar ! Sen åkte mamma och resten av familjen iväg till stan för att handla och lämna Alex på kalas. Sen när de kom hem åt vi mat. Sen kollade jag och älskling på TV och nu sitter jag vid datorn :) .

Måste bara berätta om igår när jag och älskling var barnvakt åt mina småbröder Alex 8 år och Oliwer 5 år. Det började med att mamma åkte ungerfär 11.30 sedan satte jag och älskliing igång Rock Band och Alex och Oliwer lyssnade snällt. Sen sprang de små iväg till sina rum och lekte och efter ett tag kom Oliwer och jag kände att det luktade bajs. Och det slutade ju aldrig lukta så jag frågade Oliwer om han hade pruttat men då svarade han nej. Sen frågade jag om han hade bajsat i kalsongerna och ja det hade han ju självklart gjort. Usch, jag kan säga att det luktade verkligen inte gott. Jag fick ta av honom kläderna sen sätta honom på toaletten och säga åt honom att bajs och han var då jätteduktig och bajsade i toaletten. Sen fick jag skölja av hans kläder och duscha av Oliwer. Sen hällde jag upp ett bad åt honom så han fick bada. Då började jag och älskling med maten, potatisbullar till de små och hamburgare till älskling. Jag tog några rostade mackor. Mums. Sen pärlade vi pärlplatta och målade med vattenfärger. Sen när Mamma och Jonas kom hem så nattade dom de små och vi skulle beställt pizza med degen var slut så jag beställde räksallad, mamma en kycklingsallad och älskling och Jonas beställde gyrostallrik. Sen spelade vi lite spel o efter det gick vi och la oss. En händelserik dag och det var roligt, för vi hade fullt upp hela tiden så man hade aldrig tråkigt.

Nu ska vi vänta på att de små ska i säng sen blir det kanske Rock Band eller SingStar med mamma och Jonas, eller så kollar älskling och jag på en film på 6an som börja 21.00.

16 juni 2010

Hejsan allihop.
Idag väcktes jag runt 7 av min lillebror Oliwer och strax efter att min andra lillebror (Alex) hade kommit iväg till skolan så gick jag upp. Sen började jag, mamma och Oliwer sätta igång och baka bullar. Vi gjorde bara ca 40 st men ska nog göra ett lass till någon dag. Det är ju så gott att ha på sommaren om man ska till stranden eller bara vill sitta ute i solen och fika. Mums, och dom blev supergoda. Sedan följde jag med och lämnade Oliwer på dagis runt 11-tiden sen åkte mamma och jag till affären och handlade och köpte varsin glass som vi satt ute och åt förut. Nu ska jag sitta inne på facobook och spela lite HotelCity som jag blivit helt besatt av, haha.

Hoppas ni alla har en trevlig dag och mycket sol !

15 juni 2010

Hej allihopa !
Nu har jag tagit bort alla gamla inlägg för en nystart!
Ska försöka blogga oftare, så får se hur det går.
Önska mig gärna Lycka Till ! Ska försöka fixa till bloggen som jag vill ha den nu.
Kramar

RSS 2.0