Wake up


En trött Josse går o lägger sig


Vitt täcke

Det snöar jättemycket ute!! Brr, snö överallt ..


Lalala


Trött

går o lägger mig snart. är seg o trött. godnatt!

Champinjonstuvning

Idag gjorde älskling varma mackor med champinjonstuvning, men jag kunde bara äta 2 st sen börjar jag må illa , så typiskt :/ Tänker iallafall inte bli sjuk :) Får vila en stund nu framför tv'n sen ska jag förhöra älskling som har prov imorgon ;)

Tips, kom igen! :)

Kom igen ! Ge tips på bra serier ?  Liknande O.C eller One Tree Hill :) Tycker även om sjukhus serier typ House och Grey's anatomy (har nog stavat fel) ;)

SNÖ!

Gaaah, idag när vi gick upp möttes vi av ett snötäckt Tranås! Och jag hade bara mina converse :S snacka om att jag blev blöt! Det tog 40 min att gå till skolan :S Imorgon får vi iaf skjuts och det ska bli skönt =) Lägger in bilder på snön sen! Älskling är ute och skottar och sen ska vi laga mat o plugga en massa!

Hoppas !


Hoppas mitt paket från HM kommer idag (; Troligtvis inte men jag håller tummarna !
Detta beställde jag:


Tröja till min älskling


Skor till mig


Passade på att beställa lite ringar mer, tror de kostade ca 29 kr? ;)



Snygg och billig ! klänning ;)

Goodmorning (;



Nu sover jag nog, börjar ju 10.10 så kanske går upp runt 8-halv 9 ;) Ska försöka uppdatera i skolan. Det brukar bli rätt så stressigt på morgonen (; Kanske orkar mig på en Dagens Outfit. Får se =) Hoppas ni får en bra dag, kramkram !

Tröttis


Scones (=

Nu ska jag och älskling värma scones som vi fryste in häromdagen. Det blir vår kvällsamat sen ska vi sova. Börjar inte förrän 10.10 imorgon. Ska försöka gå, har ju mått bättre nu framåt kvällen :)

Svante med min sjal



Min pojkvän som fixade med det där och tog bilden :P haha vad dom är busiga de två ! ;)

Sjukt sugen på cheesecake!




Svenska Hollywoodfruar



Nu är det Svenska Hollywoodfruar :D Maria Montazami är min favorit, tycker hon är så härlig med sina såkallade toffsar och allt! Vem är er favorit?

Nelly.com




aw så sött




Kolla så gulligt, kanske ska köpa en sån tröja till Svante ? ;) Hihihi


Jordgubbar!

Tinar upp jordgubbar nu , det är ju mycket godare med färska men ska bli gott ändå , med mjölk och socker till, Mums!

Halv åtta hos mig

Om bara några minuter är det Halv åtta hos mig :) Har varit så ledsen när det har varit postkodmiljonären istället!! Det är ju också bra men har saknat halv åtta hos mig :) Det är så himla roligt med han Helge eller vad han heter som kommer med såna roliga kommentarer hela tiden ;) Brukar ni också kolla på Halv åtta hos mig?

Josefiin






16 and pregnant

Sitter och kollar på 16 and pregnant på MTV just nu. På söndag kl 19:00 är det fortsättning på Teen Mom som också var på MTV för ett tag sen =))


HAHAHA

Nu blev det inte lax heller för nu visade det sig att vi inte hade någon sås som passade till det hemma. Men vi ska köpa det imorgon så blir det lax imorgon istället. Så nu blir det pyttipanna med stekt ägg och rödbetor och det är ju rätt gott det med. Hoppas mitt paket från HM kommer snart men har för mig att de brukar vara rätt sega. När jag beställer från Nelly.com så brukar jag få hem det ganska snabbt :) Hoppas HM-sakerna kommer imorgon eller onsdag för behöver verkligen skorna!!

Blev inte pannkakor..

Tog ett bad istället så älskling ska laga mat snart, lax blir det och det är ju supergott! Så jag måste ju försöka äta lite! Ikväll är det Halv åtta hos mig och Svenska Hollywoodfruar. Någon som brukar titta på det? Om inte, vad tittar ni annars på?

Härligt

Tog nyss ett härligt bad, och hade hårinpackning. Så nu känner man sig fräsch :) Jag är superdålig på att ta hand om mig själv, med hårinpackningar , ansiktsmask och sånt. Men nu tänker jag börja med det för jag känner verkligen att det behövs! Så imorgon (om jag mår bättre) ska jag till stan och införskaffa mig ansiktsmask och även en ny parfym. Någon som har förslag på någon parfym som luktar gott? Jag vill ha en rätt fräsch men den ska inte vara för mycket.


Dags för mat

Idag blir det pannkakor med kanel, jättegott. Min pojkvän (kan snart börja kalla han sambo? vi bor ju ihop nästan jämt) gjorde det till mig igår när han gjorde fattiga riddare! Mums. Tror man gör på samma sätt som pannkakor men häller i kanel i smeten och sen steker som vanligt. Till det hade jag socker och mmm så gott det blev. Funderar på att testa att hälla i äppelbitar någon gång också. Vad tror ni om det?
Har ni något tips om någon god maträtt? Vi har för dålig fantasi, de flesta dagarna rör vi bara ihop lite och ser vad det blir, HAHA! Eller så blir de bara något vanligt som makaroner och köttbullar eller sånt.

Donnie Darko

Skippade den filmen vi skulle sett först, det var ju fortsättningen till en annan film. Men det kunde inte min kära söta lilla pojkvän säga innan vi satt igång filmen :P Men vi bytte och kollade på Donnie Darko istället. En hel mysko film måste jag säga. Handlade om en kille som heter Donnie Darko och som tar någon medicin av något slag. Sen får han en låtsaskompis som är någon konstig kanin och som börjar styra hans liv och Donnie Darko gör exakt som kaninen säger åt honom hela tiden. Och slutet fattade jag nästan ingenting av. Den gick ju att se men inte världens bästa precis. Någon som har sett den?


The bourne supremacy

Ska se denna film nu och bara ta det lugnt. Har tagit fram lite godis och chips, får se om jag får i mig lite. Älskling ska formatera om sin dator nu (det är massa skit på den) så vi hoppas den ska fungera lite bättre efter det.


Frukost

Nu ska jag försöka äta lite, hoppas jag får i mig något utan att det kommer upp =) Sen ska jag och älskling kolla på tv eller någon film och bara ta det lugnt. Kanske försöka sova lite och försöka piggna till. Får inte missa skolan egentligen så måste försöka bli frisk snabbt!

Sjuk =/

Hemma från skolan idag. Vaknade inatt och fick springa in på toan o kräkas :( Älskling fick ta hand om mig så han är också hemma, han har även börjat må illa så undrar om jag smittat han? Nu ska jag vila o kanske kolla på en film. Tror inte jag uppdaterar så mycket idag, får se om jag blir bättre under dagen.

Jahapp, skola imorgon.. så..


Ut en sväng

Nu är det reklam och sen nyheter så vi tänkte passa på att gå ut med Svante och sen gå upp och lägga oss i sängen och kolla klart på filmer där, sen sova - det är ju skola imorgon!

Tv + Chips

Jag och älskling sitter och kollar på Beck. Ska nog hälla upp lite chips och sitta och smaska på. Är ju trots allt sista kvällen på lovet så får ha lite extra mysigt innan vi lägger oss inför skolan imorgon. Måste ju upp extra tidigt imorgon för att gå ut med Svante.

Titta, så söt.

När vi satt och åt hoppade Svante upp på stolen mitt emot oss, haha så himla söt är han! Var bara tvungen att ta kort när han satt där så söt så :)




Nu är maten i ugnen


Imorgon är det skola

Åhh, höstlovet har gått så himla fort och jag har haft jätteroligt. Lite ångest inför skolan imorgon, har så mycket läxor att ta tag i och orkar egentligen inte men jag vill förbättra mina betyg så är ju tvungen. Får ta och sova ut ordentligen inatt så man orkar med allt! :)

Hungrig..

Så nu är det dags att laga mat. Får se vad det blir, troligtvis chicken nuggets.

Nystädat

Nu är vi klara med städningen :) Nu ska jag bara ta det lugnt framför datorn ett tag och sen om en stund så är det dags att sätta igång med skolarbete.




Tröttis

Godmorgon, idag tog vi en lite länge sovmorgon än vi brukar. Men måste gå upp ur sängen snart och gå ut med Svante. Sen städa och fixa o massa plugga men orkar egentligen inte för jag är jättetrött men det måste ju göras klart.

Hemkommen

Kom nyss hem från tjejkväll, är helt slut. Det var jätteroligt och mycket skratt blev det. Nu är jag hemma hos älskling och det blir massa mys framför tv'n :)

Mirrors 2

Dags för en film nu innan jag gör mig iordning, om jag nu ens kommer våga kolla mig i spegeln sen efter filmen Haha. Ska se Mirrors 2.



Uppdatering :
Filmen var väldigt läskig enligt mig (jag är väldigt lättskrämd). Men jag tyckte att den var riktigt bra :) Har även sett 1an men det var ett tag sen. Vet inte vilken jag tycker är bäst men känns som att det hände mer i slutet på 1an och inte lika mycket i 2an. Gick nästan lite fort i slutet när man fick reda på hur det låg till, men det är ju min åsikt och sen var det så länge sen jag såg den första filmen också. Men jo den var bra iallafall :)

I like to move it, move it ! (;







Törstig katt

Glömde lägga upp den här söta bilden förut.



Ursäkta röran ! Vi har faktiskt städat iordning nu :) Man mår ju mycket bättre (eller iallafall jag) när det är städat runt omkring sig.

Svante + Idol =

Har en söt liten Svante bredvid mig i soffan.





Vi sitter och tittar på Idol-röstningen tillsammans, hihi.


Otroligt!

Sitter och kollar på Idol, och varje fredag blir jag själv förvånad över hur många låtar jag känner igen och kan texterna till. Jag har sjungit väldigt mycket under mina 18 år men blir alltid lika förvånad över att jag kommer ihåg alla texter även att det var 1-2 år eller längre sen jag sjöng låtarna sist. =) Kanske kan spela in eller filma när jag sjunger någon liten trudelutt , men vet inte om jag vågar! Får se.. ;)

bild på mig i spegel
 En rätt så gammal bild på mig, kanske 2 år sen , hmm ? Kommer inte ihåg.


Underbart


Köpte denna plattången för en vecka sen och jag måste bara säga att guuud vad underbart bra den är! Mitt hår blir platt hur lätt som helst och det håller sig platt nästan hela dagen :) Något jag verkligen rekommenderar! Endast 399:- på Åhléns (köpte den i Linköping) 
Nu blir det Idol :)

Tips?

Om någon har film / serie - tips så skriv gärna det. Har bara en massa skräckfilmer som jag inte vet om jag vill se, haha :P


Här kommer en dagens outfit



Nu ska jag och min pojkvän kolla på skräckis, huhu!

Handlat massa god mat :)

Nu är vi hemma från affären. Vi handlade massa god mat och godis, bl.a  chicken nuggets som ser ut som spöken. Haha :)


Min älskling i affären idag, och han får bära korgen som vanligt ;)



Dags att bära kassara hem, det var lite tungt :P




Ut

Nu ska jag och älskling snart följa vår kompis till stationen för han ska åka hem idag. Sen ska vi till affären och handla lite  mat (och godis till Idol ikväll). Har tagit en dagens outfit-bild idag, lägger in det senare för vi måste gå nu.

Seg

Jag är jätteseg och trött idag, vet inte varför. Det blir nog att bara ligga inne och kolla på film med älskling hela dagen, dock måste vi ju gå ut med Svante ett par gånger men det kan vara skönt att komma ut lite.



En gammal bild på mig som jag tog med typ världens sämsta cam, haha.
Hoppas mitt paket från HM kommer snart, men tror inte det kommer innan måndag.

H&M

Detta har jag beställt hem från H&M :








Och en tröja till min älskling :


Stay Cool



Ska se denna film nu (:  Skriver om den sen om jag kommer ihåg.

Lite bilder från dagen




Gjorde scones imorse och det blev jättegott.






Slänger in en bild på mig också (:



Ute på promenad med lilla Svante också, han är såå söt :) Förut fick han lite godis när vi sa sitt och vacker tass och så. Då kom han till mig efter en stund och satte sig ner o kollade på mig med stora och söta ögon :)

Köpt idag (:



Köpte detta förut idag när vi var iväg och handlade (:

Frukost

Nu ska vi baka scones till frukost :) Ska bli mums!

4 november 2010



Sovit gott ? Det har jag, så mår väldigt bra idag! Vet inte vad som händer idag, funderar på att gå ut och ta lite kort, ser ut att bli fint väder :) Vad ska ni hitta på idag?


En rätt så gammal bild på mig men ska försöka ta lite nya idag (:

423 :)


Ojojoj :)

Har haft över 400 besökare idag, jättekul :) Såg ju på Saw VI förut och ska jag vara ärlig så kollade jag inte så mycket, Haha. Så jag vet inte riktigt vad jag tycker om den men är inte alls förtjust i såna filmer. Usch. Nu ska jag kolla på tv eller kanske kolla på när älskling spelar the sims 3. Ska nog sova snart också, o tack till alla som kommenterat idag :)

Saw VI



Nu ska vi kolla på Saw VI , huhuhu. Vågar jag ??
Uppdaterar sen och skriver vad jag tyckte om filmen (:

Söta halsband


Hittade dessa urgulliga halsband från roligaprylar.se


59 kr


 49 kr

Det går uppåt :)



Wiie det går uppåt, nästan 200 besökare idag :) Det är ju inte alls mycket om man jämför med alla storbloggare. Men jag är då allt glad och nöjd för 100-200 besökare, innan hade jag endast 2-3 st så det är ju lite skillnad :)


Saknar dig



Mamma ringde idag, vi pratar inte så jätteofta. Jag bor hos min pojkvän och träffar inte mamma så ofta heller för det är ca 20 mil mellan oss. Saknar dig mamma!

Key & Heart


Snygga örhängen från Blingit.se , 149 kr.

Kanske lite nytt?




Dessa saker funderar jag på att beställa hem från Kicks.se , hårfön behöver jag iallafall - Det är ett måste! , den jag har nu börjar lägga av =/ De andra sakerna har jag men det är alltid kul med nytt hihi :) Eller min kam har jag tappat bort så får bli det med iallafall.


Godmorgon (:


Godmorgon, godmorgon alla! Vaknade nyss, vi försov oss lite så älskling är ute med Svante och möter vår kompis samtidigt. Vi hann inte göra oss iordning så vi får äta och fixa sen när de kommer. Vet inte vad vi hittar på idag, det är inte jättefint väder ute så kanske blir Wii eller något.
Vad ska ni hitta på idag?

Natti Natti




Nu går jag och älskling och lägger oss. Vi ska upp tidigt och möta upp en kompis så vi lägger oss egenligen alldeles för sent. Nej usch, vad jag är trött. Natti natti.

Shania Twain - From This Moment On


Ny design

Suttit i photoshop och gjort en ny header idag. Har även ändrat lite färger och teckensnitt. Vet inte om jag ska ha den här designen på bloggen, jag kanske testar lite olika och ser vilken jag trivs bäst med.

Vad tycks?

Tacos

Vi åt tacos nyss, jättegott! Tacos är ju något som alltid funkar. Min pojkväns kompis kom hit förut och då fick Svante spel och började skälla, han började morra och skälla så fort han kom i närheten av min pojkväns kompis. Vi försökte med allt men ingenting funkade. Han åkte hem nyss så nu är det tyst och lugnt i huset.


One Tree Hill , säsong 7


One Tree Hill - Säsong 7 släpps den 24 november på cdon. Läängtaar :D

Nelly.com









Svante





Tidsinställt

Testar ett tidsinställt. Troligtvis sover jag nu men vi har ställt alarmet på 9, måste gå ut med Svante ju :)

Natti Natti

Dags att sova, ska bli skönt för är hur trött som helst. Ska försöka ta massa med bilder imorgon bitti. Sov gott nu alla.

Varma mackor

Nu är vi framme hos min pojkväns moster, snart ska vi äta varma mackor med champinjon stuvning (mums) sen går de nog och lägger sig för de åker kl 2 inatt. Jag och älskling kollar nog på film eller om jag läser lite eller datorn. Får se vad det blir. Har förövrigt ont i HELA kroppen nästan.. armarna, ryggen och nacken. Var helt öm när jag vaknade, får hoppas det har gått över imorgon bitti för då ska jag spela Wii har jag bestämt :D

Ringar


Lindex, 59:50 kr



Cocco.se , 195 kr


Hemma




Kom nyss hem från stan, köpte en "tvättpåse" på jysk idag som jag kan tvätta mina bhar och annat i så det inte går sönder. Var även inne på JC och Lindex men köpte inget, hittade lite jag ville ha men väntar nog ett tag innan jag köper något. Packade klart det sista nyss också :)

Nu bär det av till Jysk


Ska kolla på hårfön, kuddar och lite annat smått o gott.

Städ-dax



Nu måste jag skynda mig att städa bland alla kläder innan jag kan börja packa känner jag. Varför blir det alltid kaos så himla fort? Jag försöker hålla iordning men ändå så ser det förjävligt ut redan dagen efter. Det är väl bara att sätta igång nu.

Ett varmt bad

Nu ska jag ta ett varmt och härligt bad. Det är jätteskönt nu när det börjar bli kallare ute.



Hösten är mysig på ett sätt, men jag saknar sommaren så otroligt mycket!

Min nya..


plattång, funkar riktigt bra :) Köpte den på åhléns i Linköping för 399:-

Godmorgon

Godmorgon alla, har ni sovit gott? Det har jag, men har lyckats få ett blåmärke på armen och är lite öm men har ingen aning om hur det kom dit. Vad ska ni hitta på idag? Jag och min älskling ska packa, för vi ska vara hund och husvakt hos hans moster med familj som åker till Egypten inatt (rätt så avis hihi) men det ska vara skönt att få ett helt hus för oss själva + att vi har lov nu i en vecka. Ska försöka ta en massa bilder när vi är ute med deras söta lilla hund Svante. Nu blir det tv'n ett tag o sen ska vi göra oss iordning, har en del att göra idag.


Jag och min älskling, i våras tror jag.

RSS 2.0